Android

ANVÄND MAIL OCH KALENDER PÅ DIN ANDROID

Inga inställningar behövs!

Starta bara telefonens Gmail- och Kalenderapplikation.
Så fort du kopplat din telefon till ditt Googlekonto kan du använda Gmail och Kalender.

ANVÄND GOOGLE TALK PÅ DIN ANDROID

Inga inställningar behövs!

Starta bara din telefons IM
applikation.
Chatta med dina Google Talk-kontakter direkt från din Android.

ANVÄND GOOGLE DOCS PÅ DIN ANDROID

Via din Androids webbläsare, gå in på:

Personal:
http://docs.google.com/a/forshagaakademin.se/m

Elev:
http://docs.google.com/a/elev.forshagaakademin.se/m
Här kan du se en lista över alla dina dokument och använda dem direkt i din Android.

GOOGLE APPAR FÖR DIN ANDROID

Håll kontakten när du är ute på språng med Android appar från Google. Här hittar du de bästa Android apparna från Google.

Google Maps Navigation är ett internetanslutet GPS-navigeringssystem med röstanvisningar.

Följ de senaste mobila nyheterna på Google Mobile Blog.