Tips på appar

Här hittar du tips på appar som kan vara bra att använda i olika sammanhang! Du kan även kolla på Apple Education sidan för appar på iPad. Du hittar den här!

GPlayer - Spela upp videofiler på din iPad, läs mer!

Skolstil - Enkelt skrivprogram med bokstavsljud, läs mer!

Google Drive - Med Google Drive kan du skapa, dela och spara alla dina filer på ett ställe. Läs mer!

Evernote - Anteckna, ta foton, skapa komihåglistor, spela in röstmemos. Läs mer!

iTunes U - Appen ger dig tillgång till hela kurser från universitet och andra skolor runt om i världen + världens största digitala katalog med fritt utbildningsmaterial. Läs mer!

Matteformler - Över 100 matterformler på gymnasienivå. Läs mer!

Khan Academy - Komplett bibliotek med över 3.200 videos där du kan lära dig det allra mesta helt gratis. Läs mer!

ClaroSpeak Svenska - Avancerad talsynteslösning som kan läsa upp texter med ett naturliga människoröster. Läs mer!

Google Chrome - Webbläsare som komplement till Safari. Läs mer!

Dragon Dictation - Lättanvänt röstigenkänningsprogram, diktera dina e-postmeddelanden. Läs mer!

Keynote - Presentationsprogram för mobila enheter. Betalapp 75kr. Läs mer!

Pages - Kraftfull ordbehandlare för mobila enheter. Betalapp 75kr. Läs mer!

Numbers - Kalkylprogram för mobila enheter. Betalapp 75kr. Läs mer!