Iphone

ANVÄND DIN MAIL, KONTAKTER OCH KALENDER I DIN IPHONE

Få igång din iPhone med Google Sync för att kunna komma åt din Google Apps mail, dina kontakter och din kalender genom att använda telefonens inbyggda applikationer.

Lär dig mer om hur du kan få nytta av Google Sync på din iPhone.

GOOGLE APPAR FÖR IPHONE

Håll kontakten när du är ute på språng med iPhone-program från Google. Här hittar du de bästa iPhone programmen från Google.

ANVÄND GOOGLE DOCS PÅ DIN IPHONE

Via din iPhone-webbläsare, gå in på:

Personal: http://docs.google.com/a/forshagaakademin.se/m

Elev:
http://docs.google.com/a/elev.forshagaakademin.se/m
Här kan du se en lista över alla dina dokument och använda de direkt i din iPhone.

Följ de senaste mobila nyheterna på:
Google Mobile Blog

Vilka andra applikationer kan du använda på en Apple enhet? Läs mer på: iPhone Help Center.