Länkarkiv

På den här sidan samlar vi ihop nyttiga länkar baserat på områden.

Generella resurser

FaITsupport - IT-avdelningens Youtube kanal med samlingar i olika ämnen, hjälp med det daglig IT.
Creative Commons - Lär dig mer om hur du kan använda Creative Commons licenser på dina arbeten.

Appar till iPads
Skolappar.nu - Sida som testar olika appar till iPads.
Appar med specialpedagogiskt fokus - Sida med appar med specialpedagogiskt fokus.

Google resurser

Google Apps Status Board - Information om status på Google tjänsterna.
Google Apps Learning Center - Resurser för att lära sig mer om Google Apps.

Google Dokument
Google Docs Support - Hjälpresurser som beskriver Google Docs.

Google Drive
Google Drive Support - Hjälpresurser för Google Drive.

Google Kalender
Google Calendar Support - Hjälpresurser för Google kalendern.

Google Gmail
Google Mail Support - Hjälpresurser för Google mail.
Bli en Gmail ninja - Tips och trix för att spara tid, öka produktiviteten. Bli en mästare på Gmail.
Börja använda kortkommandon - Kortkommandon som sparar tid.
Bli en sökexpert i Gmail - Avancerade sökväxlar underlättar vid sökandet i Gmail.

Google Apps på iPhone
Få igång Google Sync på din iPhone - Kom åt Google Apps, mail, kontakter och din kalender.
Google Support för Apple enheter - Supportsite för Apple enheter.
Googles Appar för iPhone - Här hittar du Googles appar för iPhone.

Google Apps på Android
Google Appar för Android - Här hittar du Googles appar för Android.
Google Maps Navigation - Google Maps Navigation (beta) navigeringssystem.

Twitterkanaler
Google at work @googleatwork - Twitterkanal om Google Apps at work.
Google Calendar @googlecalendar - Twitter om Google Kalender.
Google Docs @googledocs - Twitter om Google Dokument.

Filmer