Lathund för utskriftsinställningar via Mac och våra kopieringsmaskiner

skickad 9 feb. 2012 06:11 av Jörgen Rignell
Nu finns det en lathund utlagd som beskriver hur man kan ställa olika utskriftsinställningar och spara dessa för att snabbt komma åt dem om man t.ex. vill skriva ut ett dokument dubbelsidigt och kanske samtidigt häfta detta dokument.

Lathunden förutsätter att utskrifterna görs från en Mac dator och att någon av våra kopieringsmaskiner är vald som skrivare.

Lathunden beskriver även hur man kommer åt dessa förvalda inställningar om man vill skriva ut ett Google dokument ifrån webbläsaren Google Chrome.

Du hittar lathunden här!