Öppna e-postlänkar i Gmail via Chrome webbläsare

skickad 21 mars 2012 03:02 av Jörgen Rignell   [ uppdaterad 7 mars 2013 00:03 ]
Om man använder sig av Google Chrome som webbläsare så kan man välja att öppna e-postlänkar från andra program via jobbets Gmail.

Detta har tidigare inte fungerat utan man har endast kunnat välja ett installerat mailprogram, så som t.ex. Microsoft Outlook.

Detta har nu ändrats och gör att vi kan som standard välja att öppna e-postlänkar i vår jobbmail om vi kör Google Chrome som webbläsare.

Du kan läsa mer om funktionen här!
Här hittar du det lilla programtillägget som behöver installeras för att fixa detta i efterhand.