Vanliga fel

Här sammanställs "vanliga fel" som kan inträffa på en iPad.

- App slutar fungera/kraschar - Lösning: Ta bort App och installera på nytt.

- Min iPad har hängt sig - Lösning: Restart/Tvångsomstart (hemknapp+strömknapp tills Applet dyker upp).

- Min iPad är väldigt seg - Lösning: Dubbeltryck hemknapp, avsluta alla appar som är igång.

- Det kommer inte upp något på projektorn - Lösning: Koppla ur och koppla in adaptern igen.

- Jag får inte upp vissa appar när jag kopplat in skärm/projektor - Lösning: Vissa Appar stödjer inte skärmspegling/signal ut.

- Min högtalare fungerar inte - Lösning: Råkat slå på ljudlöst?

- Jag kommer inte ut på WIFI fast jag tryckt på nätverket - Lösning: Stäng av WIFI på iPad och starta det igen.

- Min iPad startar inte - Lösning: Tvångsomstarta alt stoppa i laddaren. Om iPaden är helt urladdad så kan det ta upp till 15 min innan den vaknar till liv igen.