Android

ANVÄND MAIL OCH KALENDER PÅ DIN ANDROID

Inga inställningar behövs!

Så fort du kopplat din telefon till ditt Googlekonto kan du använda Gmail och Kalender.

Starta bara telefonens Gmail- och Kalenderapplikation.

ANVÄND GOOGLE TALK PÅ DIN ANDROID

Inga inställningar behövs!

Chatta med dina Google Talk-kontakter direkt från din Android.

Starta bara din telefons IM

applikation.

ANVÄND GOOGLE DOCS PÅ DIN ANDROID

Här kan du se en lista över alla dina dokument och använda dem direkt i din Android.

GOOGLE APPAR FÖR DIN ANDROID

Håll kontakten när du är ute på språng med Android appar från Google. Här hittar du de bästa Android apparna från Google.

Google Maps Navigation är ett internetanslutet GPS-navigeringssystem med röstanvisningar.

Följ de senaste mobila nyheterna på Google Mobile Blog.