Publiceringsdatum: Feb 25, 2013 9:57:54 AM

Google har uppdaterat sin Drive och flyttat åtkomsten till mallarna.

Numera så hittar man mallbiblioteket om man öppnar ett befintligt dokument alt. skapar ett nytt dokument, sedan går man in på Arkivmenyn, Nytt och sedan Från mall...

Då kommer man till mallbiblioteket, precis som det såg ut förrut. Denna väg kan uppfattas som krånglig, rekommendationen är att öppna ett befintligt dokument för att komma åt mallarna.

Läs mer om ändringarna här!

MEN DET FINNS EN ENKLARE VÄG!

Det går att lägga till ett tillägg i Google Chrome som gör att du får åtkomst till mallbiblioteket, precis som det var tidigare, tillägget heter Templates in Google Drive.

Kolla in följande YouTube video där vi förklarar hur du installerar tillägget!