Fjärrsupport med TeamViewer QuickSupport

TeamViewer QuickSupport är ett verktyg för att tillhandahålla fjärrsupport, det är möjligt att fjärrstyra macen för IT när eventuella problem har uppstått.

Du hittar programmet under Appar i Findern.

För att det ska fungera så behöver du ställa in några saker vid första uppstarten av programmet.

Här nedan listas de inställningar som behöver göras vid första uppstart av TeamViewer QuickSupport:

Nu är TeamViewer startad, när sedan IT ansluter till sessionen, så fortsätter inställningarna enligt bilderna nedan:

Nu kan IT fjärrsupporta din dator, dessa inställningar kommer att behållas, så nästa gång behövs bara TeamViewer QuickSupport startas, alla andra inställningar är kvar.

När fjärrsessionen är klar, stäng TeamViewer med knappen Avsluta enligt nedan:

Skapad: 2023-03-20
Uppdaterad: 2023-03-20
Jörgen Rignell