PDF utskrift

Vissa pdf-filer kan innehålla bilder eller teckensnitt som inte stöds av drivrutinen för våra skrivare, och när man skriver ut en pdf som innehåller något av dessa fel så "hänger" skrivaren och ett felmeddelande visas att "Minnet är fullt", som bilden nedan:

För att undvika dessa fel så öppnar du alltid pdf-filen i Adobe Reader som du hittar under Finder - Program/Appar. Hittar du inte Adobe Reader så kan du installera den från Self Service.

När du har öppnat filen i Adobe Reader väljer du Skriv ut under Arkiv-menyn, sedan klickar du på Avancerat, väljer Skriv ut som bild, sedan OK och Skriv ut.

Skapad: 2023-01-15
Uppdaterad: 2023-03-03
Jörgen Rignell